Del / Oversæt

Navigation
Stats
Tilfældigt billede
6 Euro (Sex Euro) Mønt
6 Euro (Sex Euro) Mønt
6 Euros / SEX Euros
Sidste Drik
Unikke besøg
Fodboldmedalje
Er du igang med at arrangere et større stævne? Skal du bruge mange pokaler eller medaljer? Så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig i mål.


Flot fodboldmedalje i guld, sølv og bronze


Prisstærk 3D præget fodbold medalje af metal, ø50 mm. i diameter med foldbold, fodboldstøvle og målnet. Medaljen leveres i guld, sølv og bronze, med et bredt udvalg af bånd.


Fodboldmedalje Michael Laudrup kan anvendes som præmie til alle slags fodboldstævner. Som spurtpræmie, topscorerpræmie eller til hvem som helst, der fortjener en medalje.

aluminiumspokal alupokal bronzemedalje bronzemedalje fodbold fodboldmedalje fodboldpokal fodboldpræmie glaspokal guldmedalje guldmedalje fodbold guldpokal luksuspokal medalje månedens plakette plaketter pokal sportsmedalje sportspokal sportspræmie sportspræmie guld sportspræmier sølvmedalje sølvmedalje fodbold sølvmedaljer sølvpokal ugens vandrepokal årets spillerFodboldmedalje i ø50 mm. Lad bare bolden rulle for her er belønningen.
Medaljen til de helt små sportsstjerner Der kan sættes 25 mm emblem eller printet skilt bagpå denne medalje - max. 25 mm. Ved valg af gravering, kan du vælge printet skilt. Medaljen fås kun i guld.

Flot fodboldmedalje, 32 mm, mulighed for 3 linier med enten gravering eller trykt tekst på bagsiden af medaljen.

Sjov og sød børnemedalje i guld, sølv eller bronze Sød lille medalje til de små sportsstjerner. Få monteret et 25 mm emblem i midten, som passer til den sport eller aktivitet, som børnene har deltaget i - eller få lavet dine egne emblemer. Vælg mellem guld, sølv og bronze. Vi kan ligeledes levere medaljen med en printet label.

Specialtilbud på fodboldmedalje incl.blåt medaljebånd Specialtilbud på fodboldmedalje inkl. medaljebånd Valgfrit medaljebånd med påskriften "Fodbold". Gravering på medalje Vi tilbyder en fast lav pris på graveringen ved køb af denne medalje online. Til denne medalje kan kun vælges et labelskilt med trykt tekst. Label monteres på bagsiden af medaljen Medaljen der er oplagt til alle små fodboldstjerne

Fodboldmedalje i guld, 63 mm
Foldboldmedalje med motiv Kraftig og flot kvalitetsmedalje med motiv af fodboldspiller med bold. Flot fodboldmedalje.

Her kan du se vores fodboldmedaljer. Hvis du ikke kan finde den, du vil have, så kan du eventuelt købe en neutral medalje og få os til at montere et af de fodboldemblemer, som du kan finde på vores oversigt over emblemer.

Berømt fodboldmedalje solgt for over 2 mio.

Stanley Matthews FA Cup-medalje fra 1953 udløste budkrig hos Sotherby's i London
Der er nogle medaljer, der er mere end guld værd...

Spørg bare den engelske tv-vært Nick Hancock om det. For 13 år siden købte han Sir Stanley Matthews' FA Cup-medalje fra 1953 for ca. 190.000 kr.

Mange penge, ja, men det skulle vise sig at være en guldrandet investering for Hancock.

Tirsdag var Matthews-medaljen under hammeren hos Sotherby's i London, og da auktionen var overstået, var Nick Hancock en berømt medalje fattigere, men til gengæld godt 2,1 mio. kr. rigere

- Jeg føler, at det kunne være min heldige dag, sagde Hancock og gik ifølge Daily Mail direkte ud og købte ti lottokuponer.

- Det er virkelig et af de her øjeblikke. Det kunne jeg slet ikke tillade mig at forvente, sagde den engelske tv-vært, der for tre måneder siden var tæt på at sælge medaljen for en lille halv million. kr.

Det var også startprisen hos Sotherby's, men tre minutter efter var medaljen oppe i knap 2,1 mio. kr.

Der var mange interesserede, og hammerslagsprisen kom bag på alle.

En forretningsmand fra Blackpool var klar til at smide en lille mio. kr., men fandt hurtigt ud af, at pengene ikke rakte langt i budkrigen.

Sir Stanley Matthews er blandt de bedste spillere, som engelsk fodbold har opfostret og var den første, der vandt Guldbolden tilbage i 1956.

Det var tre år efter den berømte FA Cup-finale i 1953, som i dag blot omtales som 'the Matthews Final'. I øvrigt den første finale, der blev vist på tv.

Matthews havde tabt to FA Cup-finaler med Blackpool, da han som 38-årig spillede sin tredje finale.

Bolton var modstanderen, og det lignede længe et hattrick i nederlag for Matthews.

Bolton førte 3-1 på Wembley, men anført en sprudlende Matthews på højre wing kom Blackpool tilbage og vandt 4-3.

Stan Mortensen scorede hattrick, men alligevel talte alle efterfølgende om 'the Wizard of the Dribble', Stanley Matthews.

Nick Hancock vil give noget af fortjenesten fra medaljesalget til The Sir Stanley Matthews Foundation, som støtter unge mennesker med finansiel hjælp til at dyrke sport.

- Den oprindelige sum, som jeg betalte for medaljen, var et springbræt for velgørenhedsorganisationen til at starte, sagde Nick Hancock efter sin heldige dag.