Del / Oversæt

Navigation
Stats
Tilfældigt billede
6 Euro (Sex Euro) Mønt
6 Euro (Sex Euro) Mønt
6 Euros / SEX Euros
Sidste Drik
Unikke besøg
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Tech Guides » PS3 Jailbreak
PS3 Jailbreak
Du skal os kigge på hvilken model af ps3 du har hvad for en har du?


Jeg smider ganske hurtigt et link/guide til et nyt NAND/NOR dumper/writer værktøj, som gør det muligt for PS3 brugere, med den rette PS3 model at installere CFW (Custom firmware) på 4.82 OFW (Original firmware)! Personligt, havde jeg ikke forventet, at dette ville kunne ske, men den er sgu god nok.

ADVARSEL!!: Vær sikker på, at din PlayStation 3 er kompatibel, forsøger du at installere dette på en ukompatibel PS3, SÅ VIL DU RISIKERE AT BRICKE DEN, og værktøjet vil uanset hvad ikke virke - AKA. gøre sådan, at du aldrig kan tænde din PS3 igen, så forsøg for din egen skyld IKKE at installere dette, hvis din PS3 model er for ny.

LINK TIL GUIDE:
http://www.psx-place.com/threads/ps3xploit-now-install-cfw-from-4-82-ofw-nor-nand-software-flash-writer-nor-dumper-released.15500/

Bemærk, at en sød udvikler har uploadet "værktøjet" på sin hjemmeside, som er linket i videoen nedenfor, så det er ikke nødvendigt at sætte sin egen server op.

BRUGBAR YOUTUBE TUTORIAL:
https://www.youtube.com/watch?v=7SkCrEDoC5g&t

Er dette så nemt?:
Overraskende let faktisk. Det eneste det kræver er, at du har lagt "fish.hex"-filen i en mappe på dit FAT32-USB stik (VÆR SIKKER PÅ, at USB-stikket er registreret og formateret korrekt inden. ) og dernæst gå ind på det link der står i beskrivelsen på videoen. Og efterfølgende er det bare at installere et kompatibelt CFW, som f.eks Rebug, som en helt almindelig opdatering. Se dog først den originale guide og video ovenfor.

Kan min PS3 så bruges til dette?:
Er din PS3 en af de helt gamle "phat"-modeller, altså den første slags model inden slim-udgaven, så YES
Disse SLIM-modeller er ligeledes mulige:
CECH-2001A - 120GB SLIM
CECH-2003B - 120GB SLIM
CECH-2004A - 120GB SLIM
CECH-2102A - 120GB SLIM
CECH-2103B - 160GB SLIM
CECH-2104A - 160GB SLIM
BEMÆRK AT VED
CECH-25xxA &CECH 25xxB
skal man tjekke med et værktøj kaldet MinVerChk, hvilken version af PS3 man har. HUSK FORRESTEN AT OPDATERE TIL 4.82. DETTE VIRKER KUN PÅ DENNE VERSION IKKE ÆLDRE VERSIONER.

Hvis PS3'en efter brug af MinVerChk-værktøjet siger "Update data of 3.55 can be installed" eller mindre, så er det muligt.

LINK TIL VERSION TJEKKER:
http://www.homebrew-connection.org/files/PS3/PS3DowngradeChecker/min%20firmware%20downgrade/Tutorial%20PS3%20MinVerChk.pdf

Hvordan tjekker jeg så, hvilken model, som jeg har?:

SE HER:
https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/PS3-Model-and-Serial-Number-Location1

INGEN SUPER SLIM MODELLER eller modeller over CECH-25xx såsom CECH-3xxx kan installere CFW!!

Disclaimer: Jeg anbefaler på det kraftigste, at man vælger at læse sig ordentligt ind i tingene, inden man giver sig i krig med at begynde at installere CFW på sin PS3. Det er helt fast og holdent på eget ansvar, men gør man det rigtigt, og ved man, hvad man laver, så kan det ikke gå galt. Pas desuden på med at gå online med din PS3, og slet ikke uden en PSN-patcher, ellers vil Sony banne din PS3, og du vil aldrig kunne komme online på hverken din PSN-profil eller din PS3 mere.

Det er et taget fra en anden tråd her inde engang som jeg gemte du kan læse det igennem og se om du bliver klogere goddag